به گزارش دولت بهار، این نخستین بار پس از 4 ماه گذشته است که نخستین مورد مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا در نیویورک ثبت شده بود.
شهر نیویورک در تاریخ 11 مارس سال جاری (22 اسفند 1398) نخستین مورد مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرد و پس از 13 مارس امسال هیچ روزی بدون مرگ و میر نبوده و در روهای اوج همهگیری کرونا روزانه صدها بیمار کرونا در این شهر جان میباخت.
عکس آرشیوی از محله بروکلین نیویورک/ نیویورک تایمز

وضع شهر نیویورک به قدری حاد بود که تریلیهای حامل یخچال در کنار بیمارستانها ایستاده بودند تا اجساد قوتیهای کرونا را در درون خود نگه دارند.
نیویورک در کنار شهر "سیاتل" (مرکز ایالت واشنگتن در شمال غرب آمریکا) نخستین کانون شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا بوده است.
بر اساس آمار رسمی تاکنون 18669 نفر در ایالت نیویورک آمریکا به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باختهاند.همچنین تخمین زده میشود طی 4 ماه گذشته 4613 نفر دیگر که در بیرون بیمارستانها (خانهها و خانههای سالمندان) درگذشتهاند به دلیل ابتلا به کرونا مُرده باشند ولی به دلیل عدم انجام آزمایش کرونا و شناسایی نشدن در آمار فوتیهای کرونا این ایالت ثبت نشدهاند.
"آندرو کومو" فرماندار نیویورک در مبارزه با کرونا رویکردی مخالف دولت ترامپ داشت و بارها و بارها با ترامپ بر سر بازگشایی این ایالت جدال لفظی داشته است.
فرماندار نیویورک حامی قرنطینه بلندمدت و بستن کسب و کارها تا زمان مهار اپیدمی کرونا بود در حالی که ترامپ که خود اهل نیویورک آمریکاست، مدام اصرار داشت کسب و کارها در شهر نیویورک به عنوان قلب اقتصاد آمریکا باید هر چه سریعتر بازگشایی شود.
* عصرایران
|